[O1] Klamka zewnętrzna tylnych drzwi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Boleslav Mlada
    Classic
    • 2011
    • 11

Zamieszczone przez Andrzej Z.
    Deco, pieknie sie prezentuje
    na seelent nie dales zadnego wosku ??
    Bo seelent daje trwalsze polaczenie wosku z lakierem przez co wydluza sie trwalosc wosku na lakierze.
    Dlugo pipetka te kropelki ukladales :szeroki_usmiech :lol:
    Nie dałem wosku ale za to po 24 godzinach dałem drugą warstwę FK 1000, sam jesytem w szoku jak ten sealant kropelkuje.
  • SiwasMordas
    Drive
    • 2010
    • 44

Witam Panie i Panowie. Kupiłem niedawno Octavie, w której brakuje... No właśnie to jest pytanie do Was, czego brakuje przy tej klamce na pierwszym zdjęciu? Dokupiłem plastikowy element, ten na drugim zdjęciu ale on się nie chce trzymać w obejmie zamka, luźno wchodzi i wypada, wydaje mi się, że czegoś brakuje na pierwszym zdjęciu aby móc zamocować ten plastikowy element za pomocą zaczepów wystających z niego. Dodaje jeszcze zdjęcie schematu budowy klamki.
    Załączone pliki

Komentarz

• dj_lawa23
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2007
      • 127

Otóż... Ostatnio rozbierałem klamkę... Ten element który dokupiłeś sam w sobie ledwo się trzyma zamka albo wypada (tak było w moim przypadku) ale po włożeniu tej nakładki na zamek i wmontowaniu w drzwi wszystko trzyma się kupy...
      A sorki teraz dopatrzyłem że masz zaślepkę bez zamka... To są drzwi od strony kierowcy czy pasażera???
      Bo jak od strony kierowcy to brakuje ci wkładki zamka
      Element drugi z pierwszej fotki...

Komentarz

• SiwasMordas
        Drive
        • 2010
        • 44

Zamieszczone przez dj_lawa23
        Otóż... Ostatnio rozbierałem klamkę... Ten element który dokupiłeś sam w sobie ledwo się trzyma zamka albo wypada (tak było w moim przypadku) ale po włożeniu tej nakładki na zamek i wmontowaniu w drzwi wszystko trzyma się kupy...
        A sorki teraz dopatrzyłem że masz zaślepkę bez zamka... To są drzwi od strony kierowcy czy pasażera???
        Bo jak od strony kierowcy to brakuje ci wkładki zamka
        Element drugi z pierwszej fotki...
        Ze schematu w komplecie, który zakupiłem jest element nr 1, 3 i ten na zdjęciu. Jest to strona kierowcy, tylne drzwi. Można tą część kupić oddzielnie i jak ona fachowo się nazywa, bębenek zamka?

Komentarz

• dj_lawa23
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2007
          • 127

Jak to wygląda z tyłem nie wiem, jutro sprawdzę u siebie bo dziś już ciemno a w dodatku niedziela... Więc jak sprawdzę dam znać i zrobię fotki jak się uda (no chyba że ktoś już Ci pomoże). Pzdr

Spojrzałem jeszcze w "etka" jak to wygląda i poniżej załączam fotkę. Brakuje tobie elementu nr 24 (zaznaczone czerwonym kółkiem)
          Załączone pliki

Komentarz

Pracuję...