Zamieszczone przez Andrzej Z.
[O1] Klamka zewnętrzna tylnych drzwi
Zwiń
X
-
[O1] Klamka zewnętrzna tylnych drzwi
Witam Panie i Panowie. Kupiłem niedawno Octavie, w której brakuje... No właśnie to jest pytanie do Was, czego brakuje przy tej klamce na pierwszym zdjęciu? Dokupiłem plastikowy element, ten na drugim zdjęciu ale on się nie chce trzymać w obejmie zamka, luźno wchodzi i wypada, wydaje mi się, że czegoś brakuje na pierwszym zdjęciu aby móc zamocować ten plastikowy element za pomocą zaczepów wystających z niego. Dodaje jeszcze zdjęcie schematu budowy klamki.
-
-
Otóż... Ostatnio rozbierałem klamkę... Ten element który dokupiłeś sam w sobie ledwo się trzyma zamka albo wypada (tak było w moim przypadku) ale po włożeniu tej nakładki na zamek i wmontowaniu w drzwi wszystko trzyma się kupy...
A sorki teraz dopatrzyłem że masz zaślepkę bez zamka... To są drzwi od strony kierowcy czy pasażera???
Bo jak od strony kierowcy to brakuje ci wkładki zamka
Element drugi z pierwszej fotki...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dj_lawa23Otóż... Ostatnio rozbierałem klamkę... Ten element który dokupiłeś sam w sobie ledwo się trzyma zamka albo wypada (tak było w moim przypadku) ale po włożeniu tej nakładki na zamek i wmontowaniu w drzwi wszystko trzyma się kupy...
A sorki teraz dopatrzyłem że masz zaślepkę bez zamka... To są drzwi od strony kierowcy czy pasażera???
Bo jak od strony kierowcy to brakuje ci wkładki zamka
Element drugi z pierwszej fotki...
Komentarz
-
-
Jak to wygląda z tyłem nie wiem, jutro sprawdzę u siebie bo dziś już ciemno a w dodatku niedziela... Więc jak sprawdzę dam znać i zrobię fotki jak się uda (no chyba że ktoś już Ci pomoże). Pzdr
Spojrzałem jeszcze w "etka" jak to wygląda i poniżej załączam fotkę. Brakuje tobie elementu nr 24 (zaznaczone czerwonym kółkiem)Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz